dinsdag 14 oktober 2014

Butterflyix Nieuws! (Update)


Hoi Winxers! Vandaag hebben we een kleine verassing voor jullie! Een foto van Bloom,Stella en Flora in hun Butterflyix in couture stijl! Wat denken jullie van de design van Butterflyix? Ook hebben we meer nieuws over seizoen 7. Hier onder zie je een beschrijving waar het seizoen eigenlijk over gaat.                                                

In dit avontuur ontdekken de feeën hoe belangrijk de zeldzame feeën dieren zijn die ze moeten redden van Kalshara een shapeshifter (iemand die ze uiterlijk kan veranderen wanneer ze wilt) en haar onhandige broer,Brafilius. Het thema over de bedreigde dieren zul je door het seizoen zien zoals dat de Winx een Animal Rescue Park op aarde opstichten, waar ze zoeken naar bedreigde dieren zoals panda's en tijgers. De Winx zullen ook acties voeren in de magische dimensie en op aarde om meer aandacht te krijgen voor het bedreigde dieren probleem. Dit zorgt ervoor dat de Winx een nieuwe kracht moeten ontdekken die hun  controle geeft over alle dieren in de magische dimensie.

Het lijkt erop dat we mischien dit seizoen meer van Roxy zullen zien sinds zij fee is van de dieren.

 Wat denk jij van het seizoen? En wat vind je van Butterflyix? Laat het ons weten in de comments!

4 opmerkingen:

  1. Sorry, dat ik het verpest: Maar de Haute Couture-stijl is nooit officieel.
    Herriner je je deze foto nog? https://lh6.googleusercontent.com/-spmpNmp2Mjg/VBRgNlEcqJI/AAAAAAAAB_I/PmUp4VfPCQQ/w217-h323-no/10.09.14%2B-%2B1.jpg
    (sorry voor grote link). Dit soort foto's zijn wel echt, want ze komen
    rechtstreeks uit de productie van Seizoen 6.
    De foto die jij hebt geplaatst is niet officieel. De meisjes lijken te veel op elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik bedoel, Seizoen 7, niet 6

      Verwijderen
    2. Deze foto is wel officieel. Rainbow gebruikt nu couture png's vaak om dingen te promoten. Ook lijkt dit op de andere foto van Bloom Butterflyix couture. En ookal lijken ze veel op elkaar bij Sirenix lijken ze ook veel op elkaar.

      Verwijderen
  2. Meer nieuws over Seizoen 7 is inmiddels binnengekomen:
    http://www.unadinoi-winx.com/plot-of-season-seven-revealed/

    BeantwoordenVerwijderen