vrijdag 24 april 2015

Komt Roxy bij de Winx Club!?

Hallo Winxers,

Vandaag heeft het officiële Winx Club kanaal een video geüpload waar ze Roxy mee aankondigen voor Seizoen 7!
Hoe kon het ook anders!
Een Seizoen over dieren zonder Roxy... dat kan natuurlijk niet.
Seizoen 7 is compleet door Rainbow zelf gemaakt.
Wat wil zeggen dat het wordt zoals Seizoen 1 tot 4.
Nickelodeon heeft er deze keer niks mee te maken, wat voor sommige misschien een opluchting is.
Zo komt ook Buddy het draakje terug.
Misschien krijgt Roxy ook wel een nieuwe Transformatie.
Een van de plaatjes hieronder lijkt verdacht veel op een scene uit haar nieuwe transformatie.
Of ze echt bij de club komt weten we niet.
Het net zo zijn zoals Daphne, dat ze soms meegaat met de Winx.
Wat vind jij ervan dat we dit Seizoen ook Roxy gaan zien?
Wij verwachten dat dit Seizoen Winx weer helemaal terug op de kaart zet.
Dat het veel beter gaat worden als Seizoen 5 en 6.
Veel plezier met de foto's













74 opmerkingen:

  1. Hehe eindelijk komt Roxy erbij bij de Winx! Ik ben super blij! Ik dacht dat ze er nooit bij zou komen. Dus wel. Maar wordt her ook gewoon bij Nick USA uitgezonden? En ook met Nick usa stemmen of andere usa stemmen? En komt dit please ook in NL? Ik wil nu al zien!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo,

      Ja het komt gewoon op Nick USA, wel met een andere cast, er wordt gezegd de Rai-Cast maar dat is niet bevestigd. Seizoen 7 komt in Augustus op Nickelodeon hier in Nederland!

      WinxClubDutchNews

      Verwijderen
    2. Waarom Rai-cast? Ik dacht dat het afgelopen was met rai of niet? Maar hoezo spreken die nick usa casten geen winx meer in? Terwijl Nick een eigen cast heeft.

      Verwijderen
    3. Waarschijnlijk omdat het contract met Nickelodeon en Rainbow over is.

      Verwijderen
    4. Nickelodeon heeft het recht over Winx niet meer, alleen om het uit te zenden.
      Dus heeft Nick Cast het recht niet meer om de serie in te spreken.
      Rainbow heeft nu weer een contract met de studio in Canada waar seizoen 1 tot 4 zijn opgenomen.

      Verwijderen
    5. Hoi, ik weet dat dit niet over dit onderwerp gaat maar goed. Ik heb Karin gisteren een mailtje gestuurd en ik vroeg aan haar of zei haar rol als Icy nog kan herinneren. En ze zei: Jazeker. Ik zeg dit omdat ik laatst jullie een mailtje stuurde over een idee en toen zei jullie dat Karin niet veel kan herinneren als Icy. Blijkbaar kan ze zich wel veel herinneren.

      Verwijderen
    6. goedendag allemaal. eigenlijk vind ik persoonlijk de Nick stemmen van winx club. echt veel beter passen. dan de Rai versie. maar behalve de stem inspreker van musa. romi dames. vind ik echt niet passen bij musa. want haar stem klinkt erg verwaand en meer kwaadaardig. ik vind haar stem beter bij een heks passen. dan bij een fee. van winx club. maar de rest van de winx vind ik de Nick stemmen wel heel goed passen. en bij de specialiste vind ik de nick stemmen ook veel beter passen. dan de Rai versie. en bij de vijanden dat zijn. de trix darkar valtor. de wizards van de zwarte cirkel. tritannus. en die van selina passen de Nick stemmen zeker ook. vinden jullie dat ook niet?.

      Verwijderen
    7. Ik vindt een van de meeste ook wel mooi.
      Ik heb geen probleem met Romi Dames. Wel vindt ik Stella's Amerikaanse stem irritant.

      Verwijderen
    8. hey xtessa1. ik kan me heel goed voorstellen.;) dat jij stella's amerikaanse stem. van de nick versie. heel erg irritant vind. hoe amy gross's stem klinkt heel erg als een ijdeltuit. wat amy gross zij. als stella gaat transformeren. stella fairy of the shining sun,

      Verwijderen
    9. Ik vind de nick stemmen ook beter passen! Maar Bloom's RAI stem is ook goed. Maar Stella's stem uit 4kids is soms ook zo net als amy gross. Maar ja ze hebben het zo gedaan.

      Verwijderen
  2. Oh, cool! Ik was al zo bang dat de makers Roxy waren vergeten!
    En, Buddy? Dat had ik echt niet verwacht.
    Het lijkt echt alsof, na dat Nickelodeon weg ging, alle oude details
    weer terug komen. In andere woorden, weer de Winx van vroeger.
    Jippie! Mijn verwachtingen zijn groot voor de toekomst.
    Dankjewel Rainbow! *kust*

    BeantwoordenVerwijderen
  3. goedendag allemaal. ik heb de video van. winx club seizoen 7 gezien. met roxy in de club. ik vraag me af roxy zat toch in seizoen 4. toch in de club van de winx?. of heb ik het mis. want roxy heeft in het vierde seizoen van winx club. met de winx. mee gereisd. op gardenia. en op bepaalden andere locaties. die de winx. en de specialisten hebben bezocht. en nu zeggen paar winx fans. dat roxy nog niet in de club zat. nou ik vond het in ieder geval van wel, maar na seizoen 4 dacht ik dat roxy. een tijdje uit de club moest. omdat ze op de feeën school alfea. als eerstejaars leerling ging. om een hele getalenteerde fee te kunnen worden. net als de winx. en als roxy na die drie jaar klaar op alfea zou zijn. dan zou roxy weer terug in de club komen. tja zo dacht ik er wel over,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het derde jaar is haar laatste jaar op Alfea college, en zou de kans groot moeten zijn
      dat ze bij de Winx zou kunnen horen. Hopelijk heeft ze dan inmiddels al haar Enchantix gehaald.

      Verwijderen
    2. Het beste is dat ze belivix haalt maar dat is wel een grote stap!

      Verwijderen
  4. Ik vindt seizoen 6 juist heel leuk maar seizoen 5 minder

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Yesssss
    Dit wordt het leukste/laatste seizoen van winx (en spin off later)!
    Yesss Roxyy!!
    En ik denk dat ze ook 1 van de winx wordt wat in de beschrijving van de video staat: even Roxy joins the Winx
    En ik echt HELEMAALL BLIJJ!!
    Ik hoop/denk dat zij ook een nieuwe transformatie gaat krijgen en ik heb zo n gevoel dat het ook butterflix is!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik heb trouwens een keer op internet gelezen. dat de winx de butterflix transformatie. een voor een zullen krijgen. en hoe de winx butterflix kracht krijgen is blijkbaar als bekend. de winx moeten hun eigen dieren vrienden gaan vinden op bepaalden locaties. die de winx gaan bezoeken. samen met roxy. en de winx moeten hun eigen dieren. proberen te kunnen redden door een duistere vloek te verbreken die. Kalshara heeft veroorzaakt. en betoverd. en ik heb ook gelezen wie als eerste de butterflix kracht zal gaan krijgen. en is musa blijkbaar, en na musa, krijgt stella de butterflix kracht, en na stella, krijgt tecna de butterflix kracht, en na tecna, krijgt layla de butterflix kracht, en na layla, krijgt flora de butterflix kracht, en na flora, krijgt bloom de butterflix kracht, en als laatste krijgt roxy natuurlijk. de butterflix kracht. want zij is de fee van de dieren. en butterflix is een speciale dieren kracht. maar nu heeft roxy nog steeds de believix kracht als het goed is?. want de laatste keer dat roxy heeft getransformeerd was in. seizoen 4 aflevering 25 het geheim van morgana. en in seizoen 5 aflevering 1 bootte roxy bloom aan om te willen helpen. maar bloom zei. sorry roxy ik wil dat je hier blijft. je moet op de mensen op het strand passen. want dat had bloom tegen roxy gezegd. maar ik weet niet of dit wel echt waar is? dus niet meteen geloven wat ik heb vertelt!!!!!!.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ssssstttt. Je hoef niet alles verklapen. Dan is het niet leuk meet!

      Verwijderen
    2. Sorry maar dit is niet waar, anders wisten we dit al hadden we er een post over gemaakt.

      Verwijderen
    3. Ok. Maarcik zei dit omdat het anders niet leuk en verrasend meercis snap je?

      Verwijderen
    4. Hallo mert dogan,

      allereerst willen wij zulke spoiler berichten niet op onze site.
      Ten tweede niemand weet wat er precies gaat gebeuren in dit Seizoen.
      Dus jou verhaal wat je geschreven hebt, zal wel niet kloppen.
      Er zij al zoveel verhalen te vinden wat er dit seizoen zal gaan gebeuren.
      We moeten gewoon afwachten en dan zien we vanzelf wel wat er in dit Seizoen ons allemaal te wachten staat.

      WinxClubDutchNews

      Verwijderen
    5. sorry hoor WinxClubDutch News. neem me niet kwalijk. maar hoe weet jij nou dat deze info wat ik heb vertelt helemaal nep is. ten eerste: heb jij wel op de english Wikipedia site van winx club. wel gelezen?. en ten tweede: wet jij dan al. hoe de winx hun butterflix krachten gaan krijgen. en ten derde: wil ik dan wel heel erg graag. een goede reden hebben van jou!!!!!!. en ik heb trouwens al op mijn reactie heel erg duidelijk neergezet. dus niet meteen geloven wat ik heb vertelt,!!!!!!. als jij natuurlijk goed hebt op gelet!!. een tip eerst goed lezen. en dan pas je eigen reactie gaan plaatsen. A.U.B.

      Verwijderen
    6. Hoi Mert,

      De meeste dingen op Wikipedia zijn verzonnen, als deze dingen echt waren was het allang bekend geweest. Als je hier met ons verder in discussie wilt gaan we er niet op in. Wij hebben je reactie helemaal gelezen, en niemand weet hoe de Winx Butterflix gaan krijgen. Misschien moet je naast je eigen fantasie wereld eerst je bronnen checken, als je het niet met ons eens bent kun je onze blog het liefst verlaten.

      Bedankt,
      WinxClubAfleveringen

      Verwijderen
    7. hoi WinxClubAfleveringen. ik wil nog even zeggen dat je echt wel gelijk hebt. want de english Wikipedia van winx club. is gewoon door een fan art gemaakt. want bijna alles wat daar op stond over winx club seizoen 7. was gewoon verzonnen. ik baal er echt van. het spijt me heel erg. voortaan zal ik er heel erg goed op letten. of het waar is of niet?. ik hoop dat ik jullie niet al te kwaad heb gemaakt jongens. met mijn negatieve reactie. en ik was al bang dat jullie misschien mijn reacties al bijna gingen verwijderen. want ik wil dit zeker niet op mijn geweten hebben. en ik was ook al bang dat jullie deze geweldige site gingen uit schakelen. maar gelukkig hebben jullie dat niet gedaan. nogmaals het spijt me heel erg. succes met jullie geweldige blog.

      Verwijderen
    8. @WinxClubAfleveringen dat is waar. Er stond al jaren bij dat Hymke de stem van Stormy dee terwijl dit Nathalie was. Maar wikipedia zelf is een seriues encycopedie volgens de gebruikers.

      Verwijderen
  7. Ehm Hallo winxclub site! Ik heb nog even een duidelijke bevesteging nodig. de een zegt seizoen 7 komt in 2016, de ander in augustus de ander in de zomer/lente ??? Ik maak me eigen alleen maar gek! Ikwil het zograag zien . Zijn jullie al klaar met de afleveringen? Anders kan j het nu al uitzenden ihihi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo,

      Seizoen 7 komt in augustus hier in Nederland op TV!

      WinxClubDutchNews

      Verwijderen
    2. Anoniem Nikkiee:: Oke Bedankt:) Dan had ik nog een vraag. Ik vindt dat er weinig winx spelletjes zijn die ik leuk vindt.. Kunnen jullie ook spellen van winx club maken ? Of gaan jullie daar niet over. Zoja heb ik misschien 2leuke voorbeelden.. 1. winx schaken steeds dat je dan alle winx ziett en dankrijg je random 3\4\5\6\1\2 poppetjes en dan in een bepaalde transformatie je begint met magische winx. en steeds welke winx overblijven krijgen 1point met 1point krijg je enchantix met 2points (bgn je opnieuw believix etc tot Mythix! verlies je? -1 Point. per winx die meegedaan hebben . Het lijkt me ingewikkeld om te maken misschien kunnen jullluiehet het zou me leuk lijken!:) Groetjes Nikkiee

      Verwijderen
    3. Anoniem : Nikkiee Ohja en vijanden uit het hele seizoen!!!! Doel; Red de pets\Roxy. Groetjes -Nikkiee

      Verwijderen
  8. Uhm? kunnen jullie mijn berichten wel lezen of doe ikiets fout haha

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Is dit het laatste seizoen van de Winx, of weet niemand dat?
    Wat ik wel hoop is dat Roxy niet te veel bij Bloom is, maar ook gewoon bij de andere.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik hoop wel dat Roxy niet te veel bij Bloom zit, maar ook gewoon bij de rest van de Winx.
    Is dit ook de laatste seizoen, of is daar nog niks over bekent?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hoi Larissa. volgens mij heeft xtessa1. al een keer verteld in de artikel van. winx club seizoen 7 trailer. dat het verhaal van winx club nog steeds verder zal gaan. en ook na seizoen 7 dus. dat betekent dat er ook nog een seizoen 8. en nog een seizoen 9 in de toekomst zal gaan komen. begrijp je? Larissa. want rainbow gaat mee met de tijd!.

      Verwijderen
    2. Die info is niet waar, Rainbow heeft ooit gezegd dat Seizoen 7 het laatste Seizoen is van Winx Club.
      En dat er na Seizoen 7 een laatste film komt.
      Of dat nu ook nog hun plan is is niet zeker.
      Maar dat er een Seizoen 8 en 9 komt is compleet niet waar.

      WinxClubDutchNews

      Verwijderen
    3. Ik ben het met winxcdn eens! Maar komt er ook ern 4de film in de toekomst? Maar Mert zeg niet dingen als ze niet eens waar zijn.

      Verwijderen
    4. Seizoen 8 staat zeker in de planning, jullie zeggen dat jullie het nieuws dan al wel gepost hadden, maar het magazine nieuwtje is ook nooit gepost. Seizoen 8 zal zich weer voor 99% afspelen in de magische dimentie, en er zullen oude bekende zijn. Meer is er niet gezegt, maar het is de bedoeling dat dit weer een oldskool seizoen word die vragen gaan beantwoorden waar de kijker mee zit. Misschien moeten jullie je toch meer gaan verdiepen in buitenlandse nieuwtjes en televisieuitzingen van uit italie. De wereld van de winx en de winx zelf gaan nog lang niet met pensioen, zijn de woorden van Igionio. Dat contract met Netflix is ook niet voor niets, Netflix is de toekomst, en zal echt niet voor 1 seizoen en een eigen mini serie bezig gaan. En daarbij, Rainbow moet het hebben van Winx. Als ze daar mee gaan stoppen zullen ze toch een gelijkwaardige serie moeten maken, of er moeten heelveel ontslagen vallen, wat uiteindelijk niet kan, omdat iedereen daar hoogstwaarschijnlijk een vast contract heeft wat inhoud dat de mensen moeten worden uitgekocht. Daarmee zal Rainbow failliet gaan. Verder denken en kijken dus.

      Verwijderen
    5. Dat is waar. Iginio Straffi heeft in een interview
      gezegt, dat hij nog geen eind doel ziet voor Winx Club.
      En het dus nog steeds een grotere toekomst heeft, dan vele denken.
      Zoals, de Spin-off van Netflix.

      Verwijderen
    6. Fijn, dat het niet het laatste seizoen is, en bedankt voor de reacties!

      Verwijderen
    7. Hallo,

      Er is nooit bevestigd dat er een Seizoen 8 komt.
      Na Seizoen 7 komt er nog een film, en dat is alles wat we tot nu toe van Winx weten.
      Er komt op Netflix een spin-off WOW (World Of Winx)
      Waar tot nu toe 26 aflevering van zijn gemaakt.
      Verder is er helemaal niks over de toekomt van Winx bekent.
      Iginio heeft inderdaad gezegd dat er nog geen eind aan Winx wil maken.
      Maar die geruchten over een seizoen 8/9/10 etc is helemaal niks van waar.

      Verwijderen
    8. Die toekomst van de Winx; waarom zou dat niet betekenen
      dat er nog verder Seizoenen komen?

      Verwijderen
    9. Seizoen 8 is wel degelijk bevestigd! Ik ben een beetje klaar met jullie betweters en ga hier verder niet meer op in. Seizoen 6 zou het laatste seizoen zijn, maar wegens succes in een aantal landen, en omdat ze niet konden stoppen, wat betreft de financien, werd het 7e seizoen aangekondigd. Niet lang daarna vertelde Iginio dat winx nog lang niet 'met pensioen' gaat; winx krijgt er sowieso nog 2 seizoenen bij. Seizoen 7 was al 2/3 weken eerder aangekondigd, en nu kondigde hij nog een seizoen aan, wat inhoud dat er dus 2 zullen aankomen. Verder presenteerde hij daar de zomerlijn voor 2015 van die winx kleding lijn. Verder sprak hij daar ook verder over een 2e seizoen van Mia & Me. Maar ja, bekijk het maar, ik ga er verder niet meer op in, zoek de uitzending zelf maar op, daaaaag.

      Verwijderen
    10. Kan je ze please linken? Ik ben nieuwsgierig naar! Ik geloof je wel!☺

      Verwijderen
    11. Zal het doen wanneer ik thuis ben. Ben wel bang dat er een land geval op zit, waardoor je hem niet kunt kijken zonder Italiaans IP adres.

      Verwijderen
    12. De mensen achter WinxClubDutchNews hebben contact met Rainbow, en ook met andere bekende Winx YouTubers/Bloggers.
      Als er echt al iets bekend was over een Seizoen 8, zouden hun dat echt wel weten hoor WinxClubHolland.
      Waarom zou Rainbow nu al een Seizoen 8/9/10 aankondigen als Seizoen 7 nog niet eens op tv is, sterker nog ze waren toen nog bezig met Seizoen 7...
      Dat interview van jou heeft nooit iemand gezien, anders had het wel ook op YouTube gestaan.
      Of kon je het wel ergens vinden op internet.
      Jij bent de enige waar ik van gehoord heb dat er een Seizoen 8 en 9 komt.
      Dus ik denk dat jou feiten niet kloppen.
      Dan zou jij meer weten dan alle Rainbow partners lijkt me niet hè?!

      Verwijderen
    13. Het interview met Iginio Straffi over de toekomst plannen voor Winx Club:
      http://www.unadinoi-winx.com/heres-why-season-seven-probably-wont-be-the-last/

      Verwijderen
  11. Anoniem : Nikkiee En uhh.. This niet echt Schaken maar dan moet je bijvoorbeeld het veld is met vuistjes heb je een vuistje moet je dicht bij een trix\vijand staan om hem\haar aantevallen met je transformatie.. (Misschien kan je ook wat schildjes maken ) Dan zie je bijv echt zovan '' Sonic booomm'' en dan een schild ofzo idk hoor haha, als jullie het leuk lijken kijk maa rwat je doet Groetjes - Nikkiee

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Anoniem : Nikkiee (Je heb bijvoorbeeld bij magische winx 1leven enchantix 2 levens believix 3 etc. ! Groetjes - Nikkiee

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Anoniem Nikkiee hoii met magische winx 1leven enchantix 2 leven believix 3levens harmonix 4 etc. (Na magische winx miss charmix:3

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hoi dat lijkt mij wel leuk o-o!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. hoi het lijkt mij TOF als de trix terugkomen xd

    BeantwoordenVerwijderen
  16. kunnen jullie ook een blog maken van totally spies met afleveringen, wallpapers nieuws Enzovoort kunnen jullie ook de 3de film online zetten

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Anoniem, Als je een beetje nadenkt weetje dat tit is een Nederlandsetalig Winx nieuws site. Hier posten ze alleen nieuwtjes over winx.

      Verwijderen
    2. De derde film is nog niet uit in Nederland

      Verwijderen
  17. Ik hoop echt dat Roxy een nieuwere Transfornatie krijgt, hopelijk heeft ze inmiddels
    haar Enchantix gehaald. Ze verdient ook wel een paar nieuwere outfits,
    de Winx krijgen er elk Seizoen één, zelfs Daphne. Nu is Roxy aan de beurt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. goedendag xtessa1. ik heb trouwens nog een vraag. roxy heeft toch nog haar believix krachten nog steeds in beheersing. als het goed is?. want roxy kreeg haar believix in gardenia. en om precies te zijn welke locatie het was. in een donker verlaten schuurtje, waar roxy en haar vader klaus gevangen zaten. door gantlos toch. want roxy kreeg haar believix in. seizoen 4 aflevering 12 pap ik ben een fee. en als het goed is krijgt roxy misschien ook haar harmonix sirenix. en bloomix krachten. omdat roxy nu nog believix heeft. en wat betreft butterflix die krijgt roxy zowiezo. want het is een speciale dieren kracht voor feeën. en mythix kan roxy natuurlijk niet meer krijgen. omdat het legendarium allang gesloten is door selina. en de winx hebben hun mythix krachten nu wel. maar ze kunnen niet meer in mythix feeën transformeren. vanwege het legendarium gesloten is voor eeuwig en altijd. dus ik neem aan dat de winx hun prachtige heilige bloomix krachten gaan gebruiken in seizoen 7.

      Verwijderen
    2. Hallo Mert,

      Heel veel mensen denken dat Roxy de Believix kracht heeft.
      Dat is niet waar!
      Rainbow zelf heeft bevestigd dat zij niet Believix heeft.
      Ze heeft gewoon het eerste feeën stadium bereik.
      Dus er is een kans dat ze dit Seizoen Enchantix verdient.
      Wat ook het meest logish is want dit is haar laatste jaar op Alfea waarin ze dus Enchantix moet verdienen.
      Dan heeft Rainbow ook weer een goede reden om Aarde terug te brengen en Roxy haar ouders misschien.
      Seizoen 7 is een beetje een combinatie van Seizoen 1 tot 4, ze willen ook zoveel mogelijk mensen terug brengen.
      Ik hoop dat dit een beetje duidelijk is.

      WinxClubDutchNews

      Verwijderen
    3. Oh, over die bevestiging wist ik niets af.
      Sterker nog, lijkt haar outfit niets op het eerste fee-niveau, zoals
      de grote vleugels enzo, en er wordt het instrumentale Believix-liedje gespeeld.
      Maarja, het zal vast wel weer een uitzondering zijn.

      Verwijderen
    4. Hallo,

      Een Winx fan heeft het een keer aan de officiële Winx Facebook pagina gevraagd of ze Believix heeft.
      Toen hebben ze gezegd dat ze haar gewoon een transformatie hebben gegeven.
      Niet Believix niet Magic Winx. Gewoon een transformatie die alle aardfeeen krijgen.
      Over de andere dingen hebben ze niks gezegd.
      Dus de vleugels en de muziek.
      Bij Flora's zusje in Seizoen 6 hebben ze ook niet het Magic Winx liedje gebruikt.

      Verwijderen
  18. Als het haar 1e feeen niveau is waarom lijkt haar outfit believix en waarom hoor je anders een believix lied?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. goedendag allemaal.ik wil nog heel graag nog iets zeggen. roxy heeft uiteindelijk gewoon de believix kracht. want roxy kreeg haar eerste transformatie in gardenia. en dat was believix. want het is toch logisch dat roxy gewoon believix bezit. want als roxy transformeert dan hoor je de believix instrumentale. maar wel zonder tekst. en roxy's believix kleding lijkt heel erg veel gebaseerd op een believix kleding stijl. met haar groene turkuaz kleding. en met pastel groen schoenen. en met lila roze. en groene transparante stofjes. die roxy erbij draagt. en met haar schattige hartvormige vleugels die heel erg veel op believix vleugels lijken. maar wat niet veranderd bij roxy's transformatie. is roxy's kapsel. en roxy heeft ook nooit the three magical trail wings. dat zijn speedix tracix. en zoomix die heeft roxy nooit gebruikt. samen met sophix. en lovix die heeft roxy ook nooit gebruikt. maar dat betekent niet dat roxy geen believix bezit. want op aarde kunnen feeën geen charmix of enchantix krachten krijgen. want daar moeten ze naar magix gaan. om die krachten te kunnen krijgen. en als feeën believix krachten wilt bezitten dan moeten ze naar gardenia gaan. dus wat denken jullie daar over?.

      Verwijderen
    2. Jou verhalen kloppen echt nooit.
      Elke fee kan Believix krijgen als de mensen in hun geloven.
      Je hoeft niet naar Gardenia te gaan om Believix te krijgen, de Winx hebben toevallig Believix gekregen in Gardenia ja.
      En nee Roxy heeft geen Believix!!!!
      Ik heb dat ook gelezen op de officele Facebook pagina.
      Roxy heeft geen Believix!!

      Verwijderen
    3. goed als jij het zo wil spellen Anoniem. prima!! ik leg het nog een keer uit voor de laatste keer!!!!!!. roxy heeft gewoon de believix kracht. want zij kreeg net als de winx op aarde in gardenia. de believix krachten. dus!! in magix zijn er geen mensen. want alles wat daar is. is tovenarij. en magie logisch toch!!. en waarom vind je dan op op het balkje van google.nl roxy's believix afbeeldingen. als je dat gaat typte dan? hé!!. geef mij daar maar een hele goede reden. want ik heb ook roxy's charmix afbeeldingen gevonden en die waren totaal heel erg anders hoor!!. dus dan hoef je niet gelijk te zeggen dat mijn verhalen nooit kloppen hoor!!. Anoniem. en wie weet staat op de officiële Facebook pagina wel leugens hoor!!. dus!! ik hoef geen negatieve reacties van jou te hebben. eerste na denken Anoniem. en dan pas je reactie gaan plaatsen punt uit!!. nu is het klaar Anoniem!!!!!!.

      Verwijderen
    4. Ik ben het met mert eens! Mert heeft vast een goede verklaring. Dus anoniem ga niet zeiken dat mert liegt want volgens mij anoniem ben jij hier die geene die niks van winx weet!

      Verwijderen
    5. OKÉ? Anoniem. maar hoezo jij heet ook bij de reacties gevers Anoniem. mag ik vragen waarom je niet gewoon je eigen naam gebruikt??????. ben jij niet de gene die steeds negatieve reacties aan het geven is??. tegen mij. of ben ik nou gek aan het worden??????. want nu begrijp ik er echt helemaal niks meer van??????.

      Verwijderen
    6. Ja ik heet anoniem ja. Maar niet die anoniem van boven die negatief doet. En ja ik gebruik geen eigen profiel. Probleem mee? Ik ben anoniem die als aller 1e reactie gaf.

      Verwijderen
    7. Jij bent echt zo dom hè.
      Roxy heeft geen Believix Rainbow heeft het zelf gezegd.
      Zij heeft een transformatie die alle aard feeën krijgen.
      En voordat je gaat zeggen waarom Bloom dat dan niet heeft, Bloom is niet van de aarden.
      Die Charmix plaatjes van Roxy zijn fanmade wat wil zeggen dat ze door fans gemaakt zijn.
      ZE ZIJN NIET ECHT!!!
      Als Roxy echt Believix bezit waarom moet ze dan nog naar alfea, en waarom heeft ze alle andere feeën transformaties wel over mogen slaan en alle andere feeën niet.
      Denk eerst zelf maar eens na voordat je een reactie plaatst die compleet niet klopt Mert

      Verwijderen
  19. Hallo lezers van WinxClubDutchNews,

    We willen heel even iets zeggen.
    Wij hebben geen zin meer in al deze reacties.
    Als dit nog langer zo doorgaat zetten we de reacties gewoon uit!!
    Begrepen!!??
    Het is heel makkelijk om achter je computerscherm mensen te bekritiseren.
    Maar houd het gewoon netjes in de comments.
    Als je het ergens niet mee eens bent dat kan.
    Maar geef dat dan netjes aan en respecteer elkaar oké?!
    Dit moet een leuke site zijn waar alle Winx fans iets aan hebben en met andere Winx fans over bepaalde onderwerpen kunnen praten.
    En niet elkaar maar de grond in trappen.
    En als jij ergens info over hebt dat vinden wij alleen maar fijn.
    Maar kom dan ook met links naar iets zodat we het zelf kunnen zijn.
    Anders kunnen we er niks mee. En is het dus ongeloofwaardig.

    We wensen jullie nog een fijne dag verder,
    WinxClubDutchNews

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jullie hebben gelijk. Anoniem respecteer gewoon wat Mert zegt. Ook al geloof je het niet.

      Verwijderen
  20. Dit is de anoniem van dat dailymotion.com gedoe
    Ik heb seizoen 7 gezien op dailymotion envolgens mij heeft Roxy wel butterfly's nu jammer genoeg heeft ze geen Tynix wie transformeerde ook toen de winx butterfly's kregen

    BeantwoordenVerwijderen
  21. En trouwens dit is een spoiler als je het niet wilt zien kijk dan niet hier onder komt hij

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Omg Buddy dit zou en is zo cool en eerlijk is eerlijk ik hou van Roxy maar seizoen 7 is inderdaad al een stuk beter dan seizoen 5 maar seizoen 6 is ook goed kunnen ze de Trix er niet alleen nog 1 seizoen uit gooien?

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik wil getuigen over TD Ameritrade die me heeft geholpen mijn bitcoin te investeren en me heeft gemaakt tot wie ik nu ben, ik geloof nooit in investeren in bitcoin totdat ik TD Ameritrade ontmoette. Ik heb zoveel getuigenissen gezien dat hij mensen hielp om hun bitcoin te investeren. Ik besluit contact met hem op te nemen en investeerde $ 500 en na 72 uur krijg ik mijn winst van $ 5.000 in mijn bitcoin-portemonnee. Omdat ik bij hen heb geïnvesteerd en ik altijd mijn winst zonder vertraging ontvang, dus als je je bitcoin wilt investeren, is TD Ameritrade de beste deal waarmee je kunt investeren en winst maken is een garantie. Dus als u wilt beleggen, neem dan gewoon contact met hem op en hij zal u begeleiden bij het starten van uw investering. WhatsApp +447883246472
    E-mail: tdameritrade077@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen