donderdag 18 september 2014

Bloomix Quest App nu in App store

Hoi Winxers! Nog meer Winx app nieuws! Gisteren is de app Winx Bloomix Quest eindelijk verkrijgbaar! Behalve is het alleen voor Apple producten... Ja helaas hij is alleen te spelen op Apple producten. Laten we nu  maar praten over de app zelf! Het spel is best wel goed het lijkt een beetje op het populaire spel Subway Surf. In het spel speel je als Bloom en ren je door de gangen van Alfea je als je genoeg kristallen krijgt (Zonder iets te raken of te vallen) kan je transformeren en je Sirenix kracht activeren! Je hebt blijkbaar een speciale promo code hebben om in Bloomix te spelen. Er zijn nu 9 levels te spellen en met nog meer te komen! Oh ja het spel is gratis!
App Icon
 

3 opmerkingen:

  1. Wanneer komen de afleveringen van seizoen 6 op winxclub Dutch news? En de andere 3 afleveringen van seizoen 3? :) vriendelijke groet de winxfan van 13 (over bijna 2 maanden) 14 jaar:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi! Ik ga proberen ze om dit weekend ze te zetten maar die aflevering van seizoen 3 weet ik niet of ik die online ga zetten maar wees niet getreurd want seizoen 3 komt toevallig elke werk/school dag om 15:35 op nickelodeon! Nog gefelicteerd!

      Verwijderen
  2. Heel erg bedankt! We zullen het nu posten!

    BeantwoordenVerwijderen