zaterdag 7 februari 2015

Nieuwe seizoen 7 screenshot!



Hoi Winxers! Vandaag is er nog een screenshot gevonden. Deze screenshot is blijkbaar van Bloom's Butterflix transformatie. Blijkbaar zal de achtergrond van Bloom's transformatie paars zijn. De transformatie gaat volgens mij veel lijken op de Believix transformatie. Butterflix en Believix lijken ook best wel veel op elkaar. Nou dat was het eigenlijk XP Volg de site voor het laaste Winx nieuws!

                                         

11 opmerkingen:

  1. Die achtergrond doet me enorm denken aan de achtergronden uit de trailers.
    Inderdaad, ze lijken op elkaar. :o

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik kan hem niet bekijken ; (

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik kan heb niet bekijken

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hey het ziet ernaar uit dat dit de originele winx club transformatie scene is van seizoen 7,ik geloof dat dit wel misschien de originele zou kunnen zijn maar het kan ook nep zijn,want ik heb een keer op internet een afbeelding van bloom mythix gevonden in 2D-versie waar zij aan het vliegen is in magix en weten jullie ook waar ik die afbeelding heb gevonden op google.nl want daar kwam ik die afbeelding vaak! genoeg tegen, maar ik geloof niet dat mythix ooit nog in 2D-versie zou komen want winx club seizoen 6 is toch nu al lang klaar en zeker zes maanden later kwam ik erachter dat die afbeelding nep was! want iemand die tegen mij heeft zegt dat die afbeelding nooit zou komen in de afleveringen van winx club seizoen 6 want de winx gebruiken in 2D alleen de bloomix transformatie,die ik heel erg mooi vind natuurlijk,en de mythix transformatie gebruiken ze in het legendarium wereld als de winx hun toverstaf nodig hebben maar ja dus we moeten niet meteen geloven dat dit de originele scene is!!!!!! want het kan ook in het trailer zijn van winx club seizoen 7 denken jullie ook niet?.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, neppe foto's kom je vaak genoeg teken meestal kan je gewoon herkennen dat ze nep zijn. En ik denk ook dat Mythix niet in 2d komt sinds de Winx het alleen nodig hadden voor het legendarium binnentegaan.

      Verwijderen
    2. Ja. Inderdaad zulke fake foto's kun je herkennen aan de tekenstijl
      en slechte anatomie, en meeste van zulke hebben hele goedkope tekenstijl.
      Maar ik heb er ook vaak afbeeldingen gezien, die heel geloofwaardig leken,
      maar dat zijn meer de pro's.

      Verwijderen