donderdag 31 juli 2014

Nieuwe Winx poppen!

Hoi Winxers! Vandaag laten we je paar foto's zien van de nieuwe Winx poppen. Het zal nog een tijdje duren tot dat ze hier naar Nederland komen en sommige komen helemaal niet naar Nederland. Meeste poppen zijn van seizoen 6 en de 3de film. In dit artikel zeg ik veel wat ik vind en is puur mij mening! Wat vind jij van de poppen en welke ga jij kopen? Zeg het ons in de reacties.


Credits:WinxClubRus
Als eerste hebben we hier een 1 foto van alle Winx Mythix poppen deze
foto is van de achterkant van een poppen verpakking. Helaas komen
deze niet naar Nederland omdat het bedrijf hier niet is.













Als 2de hebben we een pop van Sky in zijn outfit van seizoen 6.
Deze pop lijkt niet zo veel op Sky het lijkt meer dat hij ze oude haren heeft in plaats van zijn nieuwe. Z'n outfit is wel goed gemaakt er missen geen details of iets.












Hier hebben we de Bloomix poppen ze zijn goed gemaakt de haren zijn ook goed in model gezet en verder is er niks mis met de poppen. Je krijgt er een staf bij en een kaart met een code erop voor de site zoals bij de Harmonix poppen. Met de code kan je gratis de Bloomix Quest app downloaden! En krijg 1,99  euro korting op content.










Nu hebben we de Fairy school poppen! Deze zijn eigenlijk niet zo goed de kleuren van de outfits zijn fout de haren van Musa zijn niet goed. Er missen details zoals Stella haarband en de schoenen en kousen zijn ook fout. En om een of andere reden hebben ze vleugels. Bijna alles is fout aan het design van deze poppen. Ze zijn niet lelijk maar het design is niet van de serie.





Credits: WinxClubRus


Nu zijn we bij de sneeuw outfits.
Je hebt deze outfits vast nog niet gezien omdat ze nog in een toekomstige aflevering komen. Hier hebben ze blijkbaar ook vleugels.En ik enk dat dat nu komt bij alle niet transformatie poppen als een extra.





Hier zijn de Gardenia outfits! Deze zijn best wel goed gemaakt en missen niks behalve dat ze vleugels hebben is alles goed.













Hier hebben we de dance outfits en hier zijn ze redelijk gemaakt. Ik heb verder geen commentaar.










Hier hebben we de rockstar poppen van de 3de film. Ik vind deze poppen heel erg goed maar ik weet niet of ze het zelfee desing hebben als van de film sinds we maar een kleine stukje kregen te zien van deze outfits in de film. Ik vind hun haar ook leuk htet haar lijkt een beetje van de jaren 70/80.





En als laaste hebben we deze Sirenix pop van de film hij verschilt niet zoveel van de normale sirenix poppen behalve dat de verpakking anders is en het haar ook een beetje anders is en de outfit heeft meer zilver. je krijgt er je eigen Sirenix vleugels bij.















Dit waren de nieuwe Winx poppen wat vind jij ervan? Welke ga jij kopen? Laat het ons weten bij de reacties ;)



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten