vrijdag 19 december 2014

Mythix poppen + Winx kook video's

Bron: WinxClubF
                                                            Hoi Winxers! Vandaag hebben we een betere kijk op de nieuwe Mythix poppen lijn! 
De poppen zijn mooi en hebben veel details. Helaas is het kapsel van Musa niet goed. Ze heeft normaal 2 staartjes maar hun hebben 2 vlechten gedaan. Je ziet het niet in de foto hier naast maar kijk hier onder voor betere foto's.













Deze foto´s zijn niet van ons.


Ook heeft vandaag het officiële Nederlandse Winx Club YouTube kanaal 2 video´s geüpload over koken. Hier onder zijn de 2 video´s. 


5 opmerkingen:

  1. Waar is het nieuws over de derde film in het Nederlands?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Omdat die er nog niet is. Anders plaatsen Nederlandse Winx Club sites het heust wel

      Verwijderen
    2. Dat klopt, helaas zijn er maar 2-3 actiefe nl Winx sites.

      Verwijderen
  2. +xtessa1 eergisteren stond hier op deze pagina dat de derde film waarschijnlijk in februari in het nederlands uitkomt en dat het zo lang duurde omdat ze de stem van bloom wilden vervangen door een bekende Belgische actrice en dat dat te ver ging
    Dat stond er dus echt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja maar we hebben het weggehaald omdat het niet helemaal klopte toen het mij verteld was had ik het niet goed gelezen omdat ik ziek was. Het nieuws ging niet over de 3de film maar over de 2de film en de rest van de Winx serie. Helaas is er verder geen nieuws over de 3de film in Nederland behalve dat de dvd's in februari komen volgen Just Bridge (Het bedrijf die de dvd's uitbreng van Winx Club) Maar volgens mij kan dat niet sinds de film niet eens opgenomen is.

    BeantwoordenVerwijderen