donderdag 25 december 2014

WinxClubDutchNews Advent Calendar 20! MERRY CHRISTMAS!

Hoi Winxers! Dus eerst willen wij zeggen: MERRY CHRISTMAS!  Vandaag hebben we voor onze laaste advent calendar deur een Winx kerst video!
Video:

  

Ook hebben voor jullie de speciale Winx kerst aflevering van seizoen 5! Klik hier om er naar te kijken of te downloaden in HD!

Ook heeft de officiële Winx Club site nieuwe kleren erop gezet om je eigen avatar in de Kerst/winter stijl te aankleden!

Ook hebben ze voor jullie een Winx Club kalender voor 2015. Helaas is hij dan wel in Engels maar dan leer je ook weer wat :)

HEB NOG EEN FIJNE KERSTMIS!!


3 opmerkingen:

  1. Vandaag zouden de eerste vier afleveringen in het Italiaans van seizoen 7 komen
    Ik hoop dat t waar is
    Want ik zag een video waarin het bleek dat het de eerste 4 afleveringen waren van een nieuw seizoen Mia & Me

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas is dat nieuws fout. Ze zullen Mia & me uitzenden en niet Winx.

      Verwijderen
  2. het geeft niet want winx club seizoen 7 zal nog heel lang gaan duren voor dat het in Nederland zal komen en bovendien winx club seizoen 5 en winx club seizoen 6 kwamen eerst in Amerika en dan pas in italie en zeker 6 maanden later kwam ze in Nederland en was het wel heel stom dat de mensen die in Nederland wonen heel lange moesten wachten op het helft van winx club seizoen 5 aflevering 13 tot met aflevering 26 maar bij seizoen 6 was dat gelukkig niet in Nederland maar in Amerika moesten ook heel lang wachten op de helft van winx club seizoen 6 aflevering 17 tot met aflevering 26 maar nu zijn ze in ieder geval wel heele maal compleet uitgezonden

    BeantwoordenVerwijderen