maandag 26 januari 2015

10 Winx Club Bloopers!

Hoi Winxers! Sorry dat we al een tijdje niks gepost hebben er is ook niet zo veel gebeurt deze week. Maar vandaag hebben we voor jullie nog een Winx artikel! Mischien kom je ze wel tegen als je Winx kijkt of elke andere tekenfilm, een blooper. En voor de mensen die niet weten wat en blooper is, en blooper is een foutje in en serie zoals een fout in de animatie. Laten we maar beginnen!

 1: Bloom's linker mouw is niet geel.

2: Musa mist haar rechter bandje bij haar arm.

3: Flora's vleugels missen :O


4: Faragonda's mouwen missen hier XD


5: Stella's haren zitten niet goed.

6: Is Bloom nou kleiner geworden?

7: Bloom volgens mij is je gele kristal  kwijt...

8: Flora heeft normaal geen oorbellen in Charmix.

9:Bloom's bandje bij haar arm is blauw.

10: Tecna, hoe vlieg jij met je vleugels XD


Dit waren dan 10 Winx bloopers! We hopen dat jullie ervan genoten hebben! Laat ons weten in de reacties of op Facebook welke Winx lijst jullie volgende keer willen zien!


Deze bloopers komen van GermanSirenix-Blooper

11 opmerkingen:

  1. Flora's vleugels zijn er wel, maar zitten
    waarschijnlijk achter haar haren.
    Bloom is niet kleiner geworden. Ooit van perspectief gehoord? Bloom staat bij de deur, ze lijkt kleiner omdat ze verder weg in beeld staat. Bloom mist haar gele edelsteen niet, die zit er nog gewoon.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Flora's vleugel zitten er niet sinds ze veel te grot zijn om gewoon acht haar haren te schuilen. Bloom is niet kleiner geworden maar de animators hebben haar per ongeluk bovenop Darcy gezet zo lijkt het een beetje dat Bloom klein is. En Bloom's edelsteen is r niet als je goed kijkt zie je geen geel maar haar huiskleur.

      Verwijderen
    2. Dat van Bloom heb ik nu beter bekeken,
      je hebt gelijk. Haar voet staat op die van Darcy. Daarom ziet het er een beetje vreemd uit. Van Bloom's edelsteen heb ik ook beter bekeken. Flora's vindt ik niet echt meer een blooper nu dat al in drie Seizoenen is getoont en nooit is gefixt.

      Verwijderen
    3. ik heb de afbeeldingen erg goed bestudeerd want bij de afbeelding waar bloom en stella op alfea zijn is inderdaad een foutje bloom's gele linkere mouw is inderdaad blauw te wel die mouw geel hoort te zijn.

      Verwijderen
    4. Ik ben het met Tessa eens! Die van Flora is idd geen blooper omdat haar transformatie toch gewoon zo altijd vertoond is dus heeft het idd geen enkele nut om het een blooper te noemen als het toch zo vaak vertoont is en nooit is verbetert.

      Verwijderen
  2. bij de afbeelding waar musa aan het transformeren zit ook een foutje ze mist inderdaad haar paarse bandje bij haar rechterarm want normaal hoort dat bandje er gewoon bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. en er is inderdaad mij nog meer opgevallen bij die afbeelding waar faragonda is aan het uitleggen in de grote zaal van alfea dus faragonda mist inderdaad haar paarse langen mouwen die bij haar kleding horen. en licht het aan mij of is musa iets kleiner getekend.en wat mij nog meer is opgevallen een heel klein detail musa's roden haar elastiekjes niet draagt terwijl haar haren gewoon goed zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. en er is bij de volgende afbeelding nog iets opgevallen inderdaad stella's haren zitten los en niet in twee staarten terwijl dat normaal hoort te zijn bij haar charmix transformatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. en inderdaad bij de volgende afbeelding is bloom zeker weten kleiner getekend want ze staat bij haar voordeur van haar huis en de trix zijn binnen haar huis ingegaan.want bloom is getekend op darcy's hand als je heel goed kijkt kan je dat zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. en bij de volgende afbeelding zijn er weer foutjes te zien want stella's broek is iets korter getekend terwijl die iets langer hoort te zijn. en bij bloom mist inderdaad haar gele edelsteen bij haar blauw feeën pakje. en ze hebben bij bloom geen navel getekend als je heel goed kijkt. en verder mist tecna haar groene edelsteen bij haar paarse feeën pakje. en ook flora heeft een foutje bij haar oorbellen die donker roze zijn terwijl die oorbellen normaal geel horen te zijn!!!!!!.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hey? er is mij nu pas nog iets opgevallen bij die afbeelding waar de winx op alfea samen met de andere feeën staan. die heel erg blij aan het roepen zijn op alfea. want bij die afbeelding is er nog iets. bloom is inderdaad haar licht blauwe handschoenen kwijt van haar feeen bakje. tewijl zij die handschoenen normaal wel aan heeft. en om dat goed te kunnen zien. moet je heel goed kijken naar de armen van de winx.

    BeantwoordenVerwijderen