woensdag 14 januari 2015

Winx Club Feiten 1!

Hoi Winxes! Dus vandaag presenteren we iets nieuws aan jullie! Winx Club Feiten! Hier vind je 10 Winx feitem/weetjes die je mischien niet wist. Veel lees plezier!


1: Wist je dat Bloom de enige Winx fee is waar haar naam niet eindigt op een a.
LaylA,TecnA,FlorA,StellA,MusA en Bloom.... Ook in de Engelse dub is het zo waar
de naam van Layla Aisha is.

2: Wist je dat feeën en heksen niet zo veel van elkaar verschillen. Het grootste verschil is dat heksen meer kwaadaardig zijn en niet transformeren. Maar verder kan een heks alles wat een fee kan zoals krachten krijgen. Wat is laten zien in seizoen 5 wanneer de Trix Sirenix kregen. Heksen kunnen trouwens ook fee worden en andersom.

3: Wist je dat Bloom's Magic Winx transformatie eigenlijk veel korter moest zijn. De makers hebben het veranderd omdat het te kort was. Zie hiernaast de transformatie met meer verwijderde scenes.

4: Wist je dat Stella in het Italiaans ster betekent,Bloom bloeien & Musa betekent Muze.

5:Wist je dat Sky in het Italiaans hemel betekent en Riven gespleten.

6: Wist je dat waarschijnlijk een van de succesvolste Italiaans animatie series!

7: Wist je dat Layla heel veel talen kan spreken!

8:Wist je dat in seizoen 1 de Winx behalve Bloom niet wisten wat Pizza was maar in seizoen 3 een pizzeria in Magix was. Dus Bloom heeft Pizza bedacht in de magische dimensie of de Winx letten niet zo goed op met eten betreft XD

9: Wist je dat in aflevering 15 van seizoen 3 Layla's Enchantix kleren opeens een anderen kleur kregen ze ging van blauw achtig naar groen. Dit hebben ze waarschijnlijk gedaan omdat Bloom al de kleur Blauw had.

10: Wist je dat Solaria wel 3 zonnen heeft.



Vond je dit artikel leuk? En wil je dat we vaker zo iets doen? Laat het ons weten in de reacties! 

6 opmerkingen:

  1. Het feit over Bloom's allereerste Magic Winx vindt ik het interessantste.
    Het stond al op mijn Winx Club fansite,
    www.sirenix-winx.webklik.nl.
    Ik zou persoonlijk de eerste hebben gehouden, ik vindt hem het leukste, vraag me niet waarom.
    Heksen verschillen inderdaad niet veel van feeën. Ze kunnen ook vliegen maar dan zonder vleugels. In het echt zou een planeet met drie sterren niet eens leven kunnen behouden. Ik weet veel van astronomie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit eigenlijk wel leuk wilt u dit soort dingen vaker op de site zetten?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. maar roxy hoort toch ook bij de winx en haar naam is net de Y

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geloof je nu echt dat Roxy een lid van de Winx is? Ze studeerd aan Alfea college.
      En kwam in Seizoen 5 en 6 maar zelden voorbij. Wie gelooft er nu nog dat ze een Winx is? Ik hoop in ieder geval dat ze er in Seizoen 7 wel eentje wordt, dat is dan haar derde en waarschijnlijk laatste jaar op Alfea.

      Verwijderen
  4. 5: je bedoelt het Engels? ;)

    3, 7 en 8 zijn heel interessant.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. goedendag allemaal. het feit over layla dat haar enchantix kleding eerste blauw was en na winx club seizoen 3 aflevering 15 het eiland van de draken.groen is geworden. is eigenlijk dat wel een hele grote blooper. als jullie dat niet wisten. want ik vind dat echt een blooper van rainbow. want ik dacht? eerst dat haar enchantix kleding op donker locaties. blauw moest zijn?. en in lichte locaties groen moest zijn?. maar helaas is dat niet zo.want ik denk dat rainbow uit Italië. toen ze bezig waren met winx club seizoen 3. de tekenen. hebben ze om precies te zijn acht afleveringen van seizoen 3 hebben ze layla's enchantix kleding groen gebruikt. en in winx club seizoen 4 zie je ook layla's groene enchantix kleding. in zes afleveringen om precies te zijn.maar ik persoonlijk. vind het beter als layla gewoon blauw dracht in haar enchantix kleding. want dat past echt veel beter bij haar outfit.en omdat haar enchantix vleugels al groen zijn. hoef layla toch geen groen te dragen. bij haar enchantix kleding. want haar vleugels zijn al groen. en ik vind daar integen wel iets te veel groen. want rainbow had nooit layla's enchantix kleding moeten veranderen in groen. want ze hadden layla's enchantix kleding blauw moeten laten!!. want dat past echt veel mooier bij haar enchantix kleding. want dat blauw maakt het veel modieuzer en creatiever. want het maakt niks uit dat bloom ook blauw draagt. want bloom draagt bijna altijd blauw in elke transformaties of niet?. want bloom heeft niet alleen maar blauw in haar enchantix kleding. maar ook roze en turkuaz groen.bij haar enchantix kleding. als jullie dat niet wisten.?

    BeantwoordenVerwijderen